پزشکان

بهترین دکتر واریس در کرج【سال1402】❤️+ لیست 8 تایی

در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین دکتر واریس در کرج آشنا کنیم؛ اما قبل از آن بهتر است اطلاعاتی را درباره واریس، علل پیدایش، راه های درمانی و … در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. آگاهی در این خصوص سبب می شود بهترین انتخاب را از لیست بهترین دکتر واریس در کرج داشته باشید. رگ های واریسی از بیماری های بسیار شایع هستند و معمولا در پاها به وجود می آیند. طبق آمار موجود، حدود 1/3 از تمام بزرگسالان واریس دارند و میزان شیوع آن در زنان بیشتر از مردان است. هر چند واریس مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد نمی کند؛ اما جهت پیشگیری از شدت آن، نیازمند درمان به موقع است.

واریس چیست؟

رگ ها یا وریدهای واریسی (Varicose veins)، رگ های خونی متورمی هستند که درست در زیر سطح پوست در قسمت پایین بدن فرد مبتلا، ظاهر می شوند. به بیان دیگر، رگ های خونی متورم و پیچ خورده ای که زیر سطح پوست برجسته شده اند، رگ های واریسی نام دارند. وقتی دیواره های سیاهرگ ضعیف باشند، همانطور که فشار خون در رگ افزایش می یابد، دیواره های ضعیف شده، اجازه می دهد تا رگ بزرگ تر شود؛ همزمان، دریچه هایی که خون را در یک جهت در رگ حرکت می دهند، نمی توانند درست کار کنند؛

در نتیجه، جریان خون کُند در رگ ها دچار برگشت می شود یا در رگ ها جمع شده و باعث ایجاد پیچش رگ، تورم و برجستگی های آبی و بنفش رنگی می گردد که روی ساق ها، انگشت تا مچ و یا مچ پاها، قابل مشاهده است. آن ها همچنین می توانند در ناحیه لگن ایجاد شوند (سندرم احتقان لگن)، به ویژه در خانم هایی که زایمان کرده اند. واریس در بیضه ها (واریکوسل) می تواند منجر به ناباروری شود.

وجود رگ های واریسی، می تواند دردناک یا همراه با خارش باشد. همچنین، رگ های عنکبوتی که ممکن است اطراف رگ های واریسی را احاطه کنند، خطوط قرمز یا بنفش کوچک تری هستند که نزدیک به سطح پوست فرد ظاهر می شوند. رگ های واریسی و رگ های عنکبوتی هر دو، از انواع بیماری های وریدی هستند، اما ظاهری متفاوت با یکدیگر دارند. رگ های عنکبوتی کوچک تر و نازک تر از رگ های واریسی می باشند.

آن ها شبیه تار عنکبوت قرمز یا آبی یا شاخه های یک درخت هستند و نزدیک به سطح پوست قرار می گیرند. وریدهای عنکبوتی معمولاً دردناک نیستند. این رگ ها می توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند، اغلب در پشت زانو، روی پاها یا روی صورت. در مقابل، رگ های واریسی معمولا در پاها و یا ساق ها ظاهر می شوند.

اگر چه وریدهای واریسی می توانند ناخوشایند و ناراحت کننده باشند، اما برای بیشتر افراد خطری ندارند. اما، در برخی موارد، رگ های واریسی شدید می تواند منجر به مشکلات جدی در سلامت فرد، مانند لخته شدن خون شود. می توان اکثر علائم واریس را در خانه تسکین داد؛ علاوه بر این، بهترین دکتر واریس در کرج می تواند آن ها را با روش هایی مانند تزریق، لیزر درمانی یا جراحی، درمان کند. البته لازم به یادآوری است، با وجود راه های درمانی متعدد و مؤثر، رگ های واریسی معمولا قابل برگشت هستند.

انتخاب بهترین دکتر واریس در کرج

معمولاً رگ‌های واریسی خطرناک نیستند و مشکلات سلامتی طولانی مدتی ایجاد نمی کنند. اما عدم درمان و مراجعه به بهترین دکتر واریس در کرج، می تواند بسیار خطرناک باشد؛ در واقع عدم درمان وریدهای واریسی، می تواند باعث ایجاد زخم (زخم باز)، خونریزی و تغییر رنگ پوست شود. وریدهای واریسی شدید ممکن است نشانه ی نارسایی مزمن وریدی باشد. این وضعیت بر توانایی رگ ها جهت پمپاژ خون به قلب، تأثیر می گذارد. افرادی که رگ های واریسی دارند ممکن است بیشتر در معرض لخته شدن خون باشند. از این رو، بهترین دکتر واریس در کرج، اختلالات انعقادی فرد را بررسی خواهد کرد.

بیشتر افراد مبتلا به این عارضه نگران ظاهر رگ های واریسی هستند. اغلب اوقات، رگ‌های واریسی که در دوران بارداری به وجود می آیند، طی دو یا سه هفته پس از زایمان، خود به خود از بین می‌روند. بهترین دکتر واریس در کرج، به شما یادآوری خواهد کرد، در برخی افراد، رگ های واریسی ممکن است پس از درمان دوباره عود کنند. از این رو، برای افزایش مدت زمان و دوره ی بهبودی ضروری است به بهترین دکتر واریس در کرج مراجعه شود تا با دانش تخصصی، تجربه و مهارت خود بهترین و مؤثرترین روش های درمانی را به کار گیرد تا احتمال بازگشت واریس را به کمترین حد ممکن برساند.

انتخاب بهترین دکتر واریس در کرج

بهترین دکتر واریس در کرج، می تواند این بیماری را در طول معاینه ی فیزیکی تشخیص دهد. وی رگ های شما را احساس می کند و در حالی که نشسته و ایستاده اید، رگ ها را بررسی می کند. بهترین دکتر واریس در کرج، ممکن است برای دیدن تصاویر دقیق از رگ های واریسی و بررسی عوارض آن، سونوگرافی را تجویز کند. انجام سونوگرافی به عنوان روشی تشخیصی در پزشکی، توسط بهترین دکتر سونوگرافی در کرج، می تواند لخته شدن خون و نحوه ی عملکرد دریچه های رگ را نشان دهد.

هر چند درمانی دائمی برای واریس وجود ندارد، اما روش های ارائه شده توسط بهترین دکتر واریس در کرج می تواند از نظر ظاهری، رگ های واریسی را کاهش دهد. بهترین دکتر واریس در کرج ممکن است توصیه هایی مانند قرار دادن پاها در سطحی بالاتر از بدن، پوشیدن جوراب های الاستیک (جوراب های واریس) و … داشته باشد؛ همچنین، از روش هایی مانند درمان تزریقی (اسکلروتراپی)، لیزر درمانی و یا جراحی ورید استفاده کند. بهترین دکتر واریس در کرج اقدامات پیشگیرانه نظیر تغییر در سبک زندگی، کاهش وزن و … را نیز به شما ارائه خواهد داد.

ما در ادامه فهرستی از بهترین دکتر واریس در کرج را به شما عزیزان ارائه می دهیم؛ پس تا انتها با ما همراه باشید. پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین دکتر واریس در تهران را نیز مطالعه کنید.

علائم واریس

مهم ترین و قابل تشخیص ترین علامت وریدهای واریسی، یک سیاهرگ آبی یا بنفش است که دقیقا زیر سطح پوست فرد وجود دارد. سایر علائم عبارتند از:

  • درد: وجود پاهای دردناک (درد مداوم و یا با زخم)، به خصوص در پشت زانوها؛ همچنین، گرفتگی عضلات از نشانه های واریس است.
  • تورم: روی پاها، مچ پا و ساق های پا ممکن است متورم شده و ضربان داشته باشند.
  • خارش: در ناحیه ی اطراف رگ های واریسی ممکن است خارش وجود داشته باشد.
  • احساس سنگینی در پاها: احساس خستگی، سنگینی یا سستی در عضلات پاها، به خصوص پس از فعالیت بدنی.
علائم واریس
  • رگ های برآمده و برجسته: رگ های پیچ خورده، متورم و طناب مانند که اغلب آبی یا بنفش هستند. آن ها درست زیر سطح پوست روی پاها، مچ پا و ساق پاها دیده می شوند. همچنین، می توانند به صورت خوشه ای رشد و گسترش پیدا کنند؛ خطوط ریز قرمز یا آبی (رگ های عنکبوتی) ممکن است در نزدیکی و اطراف آن ها ظاهر شوند.
  • تغییر رنگ و زخم شدن پوست: در صورت عدم درمان، واریس می تواند باعث تغییر رنگ پوست به قهوه ای شود. علاوه بر این، وریدهای واریسی شدید می تواند باعث ایجاد زخم (جراحت) وریدی روی پوست شوند.

چه کسانی به واریس مبتلا می شوند؟

هر کسی ممکن است به واریس مبتلا شود. احتمال بازگشت واریس بعد از بهبود، در افرادی که پس از درمان باردار می شوند، بیشتر است. اگر چاق هستید یا سبک زندگی کم تحرکی دارید، شانس بیشتری برای ظاهر شدن مجدد رگ های واریسی خواهید داشت. طبق مطالعات صورت گرفته توسط پزشکان و محققان، عوامل خاصی شانس ابتلا به واریس را در افراد افزایش می دهند، از جمله:

  • سن: به دلیل روند افزایش سن و پیری، دیواره های ورید و دریچه ها مانند گذشته کار نمی کنند. در واقع، رگ ها خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند و سفت می شوند.
  • وزن: چاقی و اضافه وزن به رگ های خونی فشار وارد می کند و در نهایت می تواند شانس ابتلا به واریس را افزایش دهد.
  • جنسیت: هورمون های زنانه می توانند به دیواره ی سیاهرگ ها اجازه کشش داده و آن ها را منعطف کنند. افرادی که باردار هستند، افرادی که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند و یا خانم هایی که در دوران یائسگی قرار دارند، به دلیل تغییرات در سطح هورمون ها، در معرض خطر ابتلا به واریس هستند.
  • سبک زندگی: ایستادن یا نشستن طولانی مدت، گردش خون را کاهش می دهد. همچنین، پوشیدن لباس های تنگ و لباس هایی مانند کمربند یا شلوار با کمر تنگ می تواند، سرعت جریان خون را کاهش دهد. در نتیجه سبب ابتلا به واریس شود. برای تقویت جریان خون، مطمئن شوید که کمرتان خیلی تنگ نباشد.
  • سابقه ی خانوادگی: بیماری واریس می تواند ارثی باشد.
  • مصرف تنباکو و سیگار: افرادی که از تنباکو یا محصولات حاوی تنباکو استفاده می کنند، نسبت به سایرین بیشتر در معرض ابتلا به واریس هستند. سیگار به عروق خونی آسیب می رساند، جریان خون را کاهش می دهد و باعث ایجاد طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی از جمله واریس می شود.
  • وضعیت کلی سلامت فرد: برخی شرایط، مانند یبوست شدید یا وجود تومورهای خاص، سبب افزایش فشار در وریدها می شود و خطر ابتلا به واریس را افزایش خواهد داد.

کلام آخر

امروزه، میلیون ها نفر با واریس زندگی می کنند. تغییر در سبک زندگی از جمله کاهش وزن، انجام فعالیت های ورزشی، پرهیز از ایستادن طولانی مدت و … می تواند علائم واریس را تسکین دهد و از شدت یافتن آن جلوگیری کند. توصیه می شود جهت درمان در اولین فرصت، به پزشک مراجعه کنید و با بهترین دکتر واریس در کرج، در مورد درمان های ایمن و کم تهاجمی که می توانند درد را کاهش داده و ظاهر رگ های واریسی را بهبود بخشند، صحبت کنید. اما به خاطر داشته باشید، واریس حتی پس از درمان ممکن است دوباره اتفاق بیفتد. از این رو، با مراجعه به بهترین دکتر واریس در کرج می توانید از بهترین روش درمانی برخوردار شوید.

سایت جراحتو سعی بر آن داشته تا شما را با بهترین دکتر  واریس در کرج آشنا کند؛ از شما سپاسگزاریم که تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید. در صورت داشتن سؤال و تمایل به دریافت مشاوره می توانید با شماره تلفن های مذکور تماس حاصل فرمایید.

4.4/5 - (27 امتیاز)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا