پزشکان

بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران【سال 1402】❤️ + لیست 8 تایی

ما در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران آشنا کنیم و اطلاعاتی در رابطه با بیماری های خونی و آنکولوژی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. بیماری های خونی انواع مختلفی دارند و به دلایل متعددی چون اختلال در شکل و تعداد سلول های خونی به وجود می آیند. این بیماری در صورت پیگیری نکردن برای درمان، بسیار خطرناک می باشد و عوارض جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت. از این رو به شما پیشنهاد می شود، در صورت مواجه شدن با هر یک از علائم بیماری های خونی، به سراغ بهترین متخصص خون و انکولوژی در تهران بروید و تحت درمان های لازم قرار بگیرید.

بیماری های خونی چیست؟

خون بافتی فعال در بدن به حساب می آید که تمامی فعالیت های حیاتی اندام های بدن به آن وابسته است و شامل سه نوع سلول خونی گلبول های قرمز، گلبول های سفید و پلاکت ها می باشد که در مغز استخوان ایجاد می شوند. وظیفه گلبول های قرمز، انتقال اکسیژن به بافت ها و اندام های بدن و وظیفه گلبول های سفید مقابله با عفونت های ایجاد شده در بدن می باشد. در نهایت وظیفه پلاکت ها کمک رسانی به منظور لخته شدن خون می باشد. بیماری های خونی در صدد اختلال این سه نوع سلول های خونی پدید می آید و مشکلاتی را نیز به وجود می آورند.

ویژگی های بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران

به دلیل حساسیت خاصی که بیماری های خونی دارند، بسیار ضروری است که در صورت مبتلا شدن به بیماری های خونی، نزد بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران بروید و این در صورتی امکان پذیر است که ویژگی های منحصر به فرد پزشک متخصص را بدانید، از این رو ما در ادامه شما را با ویژگی های بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران آشنا می کنیم، از جمله این ویژگی ها به شرح زیر می باشد:

  • دارای مدرک تحصیلی و تخصصی مرتبط با بیماری های خون و آنکولوژی از معتبر ترین دانشگاه ها و مراکز آموزشی باشد.
  • از تجربه و سابقه بالایی برخوردار باشد.
  • نسبت به بیماران خود احساس مسئولیت داشته باشد و اولویت بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران بهبودی و سلامتی بیماران خود باشد و جنبه های مالی برایش اهمیتی نداشته باشد.
  • بیماران قبلی از پزشک موردنظر راضی و خوشنود باشند.
  • اخلاق و رفتار مناسب و صبورانه ای با بیماران داشته باشد.
  • مطب ایشان در موقعیت مکانی درستی قرار گرفته باشد و رفت و آمد با انواع وسایل نقلیه به راحتی امکان پذیر باشد.
  • محیط داخلی مطب، پاکیزه و تمیز و هم چنین بدون سرو صدا باشد.

ویژگی های بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران

چگونه بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران را بشناسیم؟

راه های بسیار متعددی برای شناسایی بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران وجود دارد که همواره شما را در راستای دست یابی به آن کمک و راهنمایی می کند، از جمله این روش های یافتن به صورت موارد گفته شده در زیر می باشد:

  • یکی از روش های شناسایی پزشک متخصص این است که از اقوام و آشنایان سوالاتی در رابطه با یافتن پزشک موردنظر بپرسید و در صورتی که آن ها از بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران آگاهی داشتند، دلایل انتخاب پزشک مذکور و خوب بودن آن را سوال بفرمایید و اگر به نتیجه مطلوب رسیدید، اطلاعات لازم را دریافت نمایید و حضوری به سراغ متخصص خون بروید.
  • روش قبلی زیاد کارآمد و نتیجه بخش نمی باشد و نیاز است تحقیقات بیشتری در این رابطه به عمل آوردید. از این رو به شما پیشنهاد می کنیم تا از فضای مجازی کمک بگیرید. از مزایای این روش می توان به اطلاعات دقیق و مقایسه پزشکان با یکدیگر اشاره نمود.
  • از جمله راه های دیگر در زمینه شناسایی بهترین متخصص خون و آنکولوژی این است که می توان از پزشک عمومی شهر خود پرس و جو نمود و از این طریق به جواب دلخواه رسید. این روش بسیار توصیه می شود، به این دلیل که پزشک عمومی نیمی از مشکلات جسمانی شما را می داند و به راحتی با در نظر داشتن مشکلات شما، بهترین پیشنهاد را در اختیار شما قرار می دهد.

انواع غلظت خون و روش های درمان آن

نام علمی غلظت خون، اریتروسیتوز و پلی سیتمی است که  به موجب بالا رفتن تعداد گلبول های قرمز خون پدید می آید. بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران خاطر نشان می کند که این نوع بیماری علائم و عوارض بسیار خطرناکی را به همراه می آورد و سبب آسیب رسانی به بافت ها و سایر اندام های بدن می گردد. این افزایش غلظت خون دارای انواع مختلفی می باشد که در ادامه توضیح مختصری از هر یک از آن ها برای شما بیان می کنیم، با ما همراه باشید:

پلی سیتمی اولیه: این بیماری در صورتی رخ می دهد که در مغز استخوان اختلالاتی به وجود آید و منجر به تولید و ایجاد سلول های قرمز اضافی در خون می گردد. نکته قابل توجه دیگر این است که پلی سیتمی اولیه به دنبال عامل های ذاتی سلول های قرمز ایجاد می شود.

پلی سیتمی ثانویه: این نوع غلظت خون، به دنبال افزایش ساختگی یا طبیعی سطح رشد اریترویتین ها به وجود می آید و در نهایت تولید اریتروسیکل ها را در بدن به شدت افزایش می دهد. در این مواقع تعداد اریتروسیکل ها ممکن است از شش الی هشت میلیون آغاز شود و تا نه میلیون عدد نیز رخ دهد.

پلی سیتمی مطلق: در صورتی که فرایندهای ایجاد شده در قسمت مغز استخوان و هم چنین فرایندهای ایجاد شده در پی تولید گلبول های قرمز خون ادامه داشته باشد و متوقف نگردد، پلی سیتمی مطلق را به وجود می آورد.

دلایل ایجاد سرطان خون چیست؟

بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران همواره در راستای یافتن علل اصلی به وجود آمدن سرطان خون در حال تلاش و جست و جو می باشد و با این وجود تاکنون دلیل اصلی و مهم این بیماری شناسایی نشده است و به طور کلی عوامل تاثیرگذار در ایجاد سرطان خون ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی تخمین زده شده است. حال چند مورد از عواملی که بر روی علت ایجاد سرطان خون موثر می باشند را بیان می کنیم و از جمله این موارد به شرح زیر می باشد:

  • مصرف مداوم و پی در پی سیگار
  • سابقه شیمی درمانی
  • وجود مواد مضری چون رادیواکتیو، راکتورهای هسته ای و بنزین و نیز ترکیبات اتمی
  • سابقه وجود بیماری سرطان خون در خانواده
  • داشتن بیماری های ژنتیکی از قبیل سندروم داون
  • قرارگیری مداوم در معرض برخی از مواد پتروشیمی مضری چون رنگ مو
  • استفاده بی رویه از حشره کش های خانگی منجر می شود تا احتمال ابتلای کودکانی که در معرض این عوامل هستند، افزایش یابد.
  • کودکان به دنیا آمده به کمک داروهای تخمک گذاری در زمان دوران باروری مادر

دلایل ایجاد سرطان خون چیست؟

روش های درمانی به منظور بهبودی سرطان خون

به طور کلی می توان گفت که دو نوع سرطان خون با نام های لوسمی(سرطان سلول های مغز استخوان) و لنفوم(سرطان سلول های لنفاوی) وجود دارد که به صورت کاملا مجزا دارای زیر مجموعه های دیگری نیز می باشند. علت ایجاد هرکدام از این سرطان ها متفاوت و در برخی مواقع ناشناس می باشد، از این راه های درمان آن ها نیز متغیر می باشد.

با تمام این تفاسیر درمان کلی اینگونه سرطان ها به طور تقریبی شامل شیمی درمانی و پرتو درمانی می باشد که این روش درمانی نیز با در نظر داشتن سن بیمار، شرایط آن و نوع بیماری و مدت زمان آن گوناگون و متنوع می باشد. در کنار روش های پرتو درمانی و شیمی درمانی نیز روش دیگر چون پوند مغز استخوان و درمان هدفمند نیز کارآمد می باشد.

نکته قابل توجهی که بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران خاطر نشان می کند این است که افرادی که به این نوع بیمار دچار هستند و با آن دست و پنجه می زنند، با توجه به نوع بیماری و روش درمان آن، همواره از عوارض جانبی حاصل از داروهای مصرفی نیز رنج می برند و با آن مبارزه می کنند. از جمله این عوامل شامل خستگی، ریزش مو و خشکی پوست و هم چنین تاثیرگذاری آن بر روی مغز استخوان و دستگاه عصبی می باشد.

لازم به ذکر است که در برخی مواقع این امکان وجود دارد که سرطان خون با بارداری همراه باشد که با در نظر داشتن نوع سرطان خون و مدت زمان بارداری متغیر می باشد. بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران این مژده را می دهد که به دلیل افزایش علم و تکنولوژی، در صورتی که بیمار و همراهان آن تمامی نکات درمانی را به خوبی رعایت نمایند، مادران باردار به راحتی می توانند زایمانی موفق، همراه با تولد نوزادانی سالم را تجربه نمایند.

علل بروز کم خونی

پیش از این که به علا های به وجود آمدن بیماری کم خونی پی ببرید، ابتدا توضیح مختصری در رابطه با بیماری کم خونی در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم:

بیماری کم خونی جزء بیماری های شایع و عمومی در ناراحتی های مرتبط با خون می باشد. در صورتی که میزان هموگلوبین یا گلبول های قرمز کاهش یابد، بیماری کم خونی پدید می آید. به دنبال این نوع بیماری، تمامی بافت های بدن به خصوص ماهیچه ها و مغز در پی کمبود اکسیژن دچار اختلالاتی می شوند. هم چنین این امکان وجود دارد که تعداد گلبول های قرمز تغییر نکند و به طور طبیعی باشد ولی میزان هموگلوبین خون کاهش یابد که در کودکان بسیار متداول تر از بزرگسالان مشاهده می شود.

کم خونی علت های مختلفی دارد که از جمله این عوامل به صورت موارد زیر می باشد:

1-کم خونی ناشی از دفع خون: این حالت در صورتی پدید می آید که فرد پس از یک دوره خونریزی شدید، دچار کم خونی می گردد.

2- کم خونی آپلاستیک: معمولا افرادی که در معرض تشعشع گاما قرار دارند در معرض کم خونی آپلاستیک می باشند. این نوع کم خونی در راستای فقدان عملکرد مغز استخوان به وجود می آید و از این رو گلبول های قرمز و سایر سلول های مرتبط را تولید نمی نماید.

3- کم خونی مگالوپلاستیک: بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران علت اصلی این بیماری را نداشتن گروه ویتامین B12، فاکتور داخلی مخاط معده و اسیدفولیک را می داند.

4- کم خونی همولیتیک: در صورتی که گلبول ها به یکدیگر بچسبند و سبب مسدود شدن مسیر رگ ها شوند، را اکسیژن را به بافت ها می بندند و در نتیجه فرد با مشکل کم خونی شدید مواجه خواهد شد. این نوع کم خونی منجر به پر رنگ شدن گلبول های قرمز و داسی شکل شدن آن ها می گردد.

علل بروز کم خونی

کلام آخر

از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید، سایت جراحتو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین متخصص خون و آنکولوژی در تهران آشنا کند و امیدواریم که مطالب گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد. هم چنین در صورت داشتن سوال و یا مشاوره با شماره های ذکر شده در مقاله تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (6 امتیاز)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا