پزشکانجراحی درمانی

بهترین جراح پروستات در کرج【سال 1402】❤️ + لیست 8 تایی

در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین جراح پروستات در کرج آشنا کنیم؛ قبل از آن بهتر است درباره ی این عضو کوچک اما بسیار با اهمیت در دستگاه تناسلی مردان، اطلاعاتی کسب کنید. برخلاف باور مردم، پروستات نام یک بیماری نیست؛ بلکه، پروستات جزء غدد درون ریز در بدن مردان است که علاوه بر نقش اساسی در دستگاه ادراری، در انجام فعالیت های جنسی نیز از تأثیرگذار ترین عضوها می باشد. در صورت هر گونه ناهماهنگی و اختلال در عملکرد این عضو حیاتی، مشکلات زیادی برای فرد به وجود خواهد آمد. با افزایش سن (معمولا سنین 50 تا 60 سالگی)، مردان با مشکلات و بیماری های مربوط به دستگاه تناسلی، از جمله پروستات مواجه می شوند؛ از این رو، نیاز است تا با مشاهده ی اولین علائم، به پزشک اورولوژی و یا بهترین جراح پروستات در کرج مراجعه کنند، تا مشکلات کوچک به بیماری های مزمن و حاد تبدیل نشود.

دستگاه تناسلی در مردان

دستگاه تناسلی مردان شامل اندام های ضروری جهت تولید مثل است. در واقع، هر یک از اندام های تشکیل دهنده ی دستگاه تناسلی آقایان، در تولید هورمون های ضروری تحریک کننده بلوغ و تولید اسپرم، نقش مهم و اساسی دارند. نقش این اعضا تنها به کمک برای شروع بلوغ محدود نمی شود، بلکه عملکرد جنسی و دفع ادرار از عملکردهای دیگر آن است. اندام های خارجی سیستم تناسلی در آقایان عبارتند از: آلت تناسلی، بیضه ها، کیسه بیضه، اپیدیدیم؛ و اندام های داخلی آن شامل: پروستات، طناب اسپرماتیک، وزیکول های منی و غدد پیازی میزراهی (غدد کوپر). هر یک از اندام های تشکیل دهنده سیستم تناسلی در مردان به ترتیب سه هدف مهم را برآورده می کنند:

  • تولید هورمون های جنسی مردانه و ترشح آن ها
  • تولید اسپرم و مایع منی
  • انتقال مایع منی تولید شده به دستگاه تناسلی زن

پروستات چیست؟

همان طور که گفته شد، پروستات (یا پروفسرته)، از اندام های داخلی دستگاه تناسلی مردان است. پروستات غده ای است سفت، به شکل هرمی وارونه و به اندازه ی یک گردوی کوچک؛ محل قرار گیری آن درست در ابتدای مجرای ادرار، در لگن خاصره می باشد. بخشی از بافت پروستات، بافت عضلانی و بخشی دیگر، بافت غددی است. بافت عضلانی پروستات، لوله ی همبند و مجرای ادرار پروستاتی را می پوشاند. انقباض عضلات پروستات، علاوه بر کمک به انزال، جریان ادرار را کند و آرام می کند.

غده ی پروستات در طول دوره ی کودکی، کمابیش کوچک می ماند. اما در سن بلوغ و تحت تأثیر ترشح هورمون تستوسترون رشد خود را آغاز می کند. تقریبا در سن بیست سالگی اندازه ی این غده، به حد تقریبا ثابتی می رسد (معمولا 30 سی سی)، این اندازه تا سنین چهل تا پنجاه سالگی بدون تغییر باقی می ماند. به عبارت دیگر، اندازه پروستات در یک فرد بالغ سلامت، 4×2×3 سانتی‌ متر و وزن آن حدودا 20 تا 25 گرم است. به این دلیل که مایع ترشح شده توسط غده ی پروستات از راه مجاری مربوطه به بیرون از بدن می ریزد، در دسته بندی غدد در بدن، در دسته ی غدد برون ریز جای می گیرد.

پروستات یک مایع قلیایی ترشح می کند که وظیفه ی آن غلیظ کردن مایع منی جهت افزایش ماندگاری و تحرک اسپرم در دستگاه تناسلی زنان برای مدت زمان طولانی تر است. در واقع، حالت قلیایی این مایع، به این دلیل است که اسپرم را در محیط اسیدی واژن حفاظت کند. مایع شیری رنگ قلیایی تولید شده توسط غده ی پروستات حاوی اسید اسکوربیک (ویتامین ث)، کلسیم، روی، اسید فسفاتاز پروستاتی، پروفیبرینولیزین، آلبومین، یون سیترات، یون فسفات و آنتی‌ ژن اختصاصی پروستات (PSA) است.

این مایع شیری رنگ قلیایی، هنگامی که انزال اتفاق می افتد، یعنی زمانی که غده ی پروستات منقبض می شود، به مایع منی اضافه شده، از این رو، حجم آن را افزایش داده و حالتی ژلاتینی به آن می دهد (مایع منی هنگام آمیزش، وظیفه ی تغذیه و حمل اسپرم تولید شده را بر عهده دارد). علاوه بر این، آنتی ژن اختصاصی موجود در ترشحات پروستات که نوعی پروتئین مخصوص است در هنگام انزال از لخته شدن مایع منی جلوگیری کرده و به حفظ حالت آن کمک می کند. به بیان دیگر، کمی بعد از وارد شدن منی به دستگاه تناسلی زن، منی به ماده ای چسبنده و ژله مانند تبدیل شده، لخته می شود و به گردن رحم می چسبد. پانزده تا سی دقیقه بعد از آن، آنتی ژن اختصاصی پروستات این لخته را حل کرده و در نتیجه سبب می شود اسپرم ها با سرعت و آزادانه درون رحم حرکت کند.

انتخاب بهترین جراح پروستات در کرج

تمام مردان در خطر ابتلا به بیماری های پروستات هستند و نمی توان سن دقیقی برای ابتلا به آن در نظر گرفت؛ بیماری های مربوط به این غده ی کوچک هم می توانند منشاء ارثی داشته باشد و هم اکتسابی. اما، طبق تحقیقات و پژوهش های صورت گرفته در دنیای پزشکی، احتمال بروز این بیماری ها با افزایش سن رابطه ی مستقیم دارد؛ به عبارتی مردان جوان نسبت به مردان سالمند کمتر در معرض ابتلا هستند. با توجه به نوع بیماری به وجود آمده برای غده ی پروستات، مشکلات متفاوتی برای فرد ایجاد خواهد شد؛ که البته ویژگی های جسمی، سبک زندگی و … فرد مبتلا در نوع این مشکلات تأثیرگذار هستند.

برخی از مهم ترین این مسائل عبارتند از: اختلال در رابطه ی جنسی، نارسایی کلیوی و … . با توجه به اهمیت موضوع، حیاتی است با مشاهده اولین علائم هشدار دهنده و یا بروز حالات غیر طبیعی در غده پروستات خود، به بهترین جراح پروستات در کرج مراجعه کنید تا با دریافت مشاوره دقیق در مسیر صحیح درمان قرار گرفته و در کوتاه ترین زمان ممکن سلامت خود را به دست آورید. ما در ادامه لیستی از بهترین جراح پروستات در کرج را به شما عزیزان ارائه می دهیم؛ پس تا انتها با ما همراه باشید. اگر ساکن تهران هستید، مطالعه مقاله بهترین جراح پروستات در تهران را نیز به شما عزیزان پیشنهاد می دهیم.

علائم هشدار دهنده بیماری پروستات

از مهم ترین نشانه ها و علائمی که ناشی از وجود بیماری در غده ی پروستات است، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تب و لرز
  • عفونت ادراری
  • اختلال در نعوظ
  • وجود خون در ادرار
  • وجود خون در منی
  • مراجعه مداوم به توالت
  • احساس درد پس از انزال
  • چکه کردن ادرار پس از دفع
  • بدن درد (عضلانی و مفصلی)
  • احساس درد هنگام دفع ادرار
  • احساس پر بودن همیشگی مثانه
  • بروز درد در مثانه و ناتوانی در تخلیه آن
  • چندین بار بیدار شدن در طول شب برای دفع ادرار
  • عدم کنترل ادرار، بی اختیاری ادراری و یا تکرر ادرار
  • عدم دفع ادرار (انسداد ادراری) یا دفع مقدار ناچیز ادرار
  • تجربه دردهای طولانی در آلت تناسلی، بین کیسه های بیضه تا مقعد، کیسه بیضه، درون شکم و ناحیه لگن و حتی کمر

بیماری های پروستات

پروستات تحت تأثیر چند بیماری می تواند دچار اختلال شود و در صورت عدم درمان، بیماری ها و عوارض جدی را سبب شود. از این رو، لازم است با اولین نشانه ها و علائم مشکوک، به بهترین جراح پروستات در کرج مراجعه کنید تا جهت درمان، اقدامات لازم انجام شود. برخی از مهم ترین بیماری های مربوط به پروستات عبارتند از:

  • پروستاتیت

تورم پروستات که در اثر التهاب یا در نتیجه عفونت به وجود می آید و خود انواع مختلفی دارد؛ شامل: پروستاتیت باکتریایی حاد، پروستاتیت باکتریایی مزمن، سندرم درد مزمن لگنی (پروستاتیت مزمن)، پروستاتیت بدون علامت.

  • بزرگی پروستات

بزرگی خوش خیم پروستات، BPH یا هیپرپلازی خوش‌ خیم پروستات، معمولا با افزایش سن به وجود آمده و در مردان مسن شایع است؛ هنوز علت مشخصی برای آن وجود ندارد. بزرگی پروستات کاملا متفاوت از سرطان پروستات است و طبق تحقیقات صورت گرفته، زمینه ساز بروز سرطان پروستات نیز نمی باشد. اگر درمان به موقع و مؤثر انجام نشود، این بیماری می تواند عوارض متعددی ایجاد کند که برخی از آن ها جدی هستند؛ برای نمونه در بدترین حالت ممکن فرد قادر به دفع ادرار نخواهد بود. از دیگر عوارض مهم ابتلا به بزرگی پروستات درمان نشده، آسیب به مثانه، ایجاد سنگ مثانه، خون در ادرار، عفونت در مجاری ادراری و … می باشد.

  • سرطان پروستات

یکی از شایع ترین سرطان ها در میان مردان، سرطان پروستات است؛ در مراحل ابتدایی این سرطان تنها غده پروستات را درگیر می کند که اگر اقدامات تشخیصی و پزشکی به موقع باشد، درمان می تواند نتیجه بخش باشد؛ اما اگر به موقع درمان نشود، رشد کرده و عوارض غیرقابل جبران ایجاد خواهد کرد. سرطان پیشرفته پروستات بخاطر داشتن حالت تهاجمی، به سرعت در بدن پیشرفت کرده و در سراسر بدن منتشر می شود. عواملی که می توانند در ابتلا به سرطان پروستات مؤثر باشند عبارتند از: سن، نژاد، چاقی و سابقه ی خانوادگی؛ سرطان پروستات می تواند عوارضی نیز ایجاد کند؛ مانند: متاستاز (انتشار سرطان)، اختلال در نعوظ، بی اختیاری ادراری و …

بیماری های پروستات

راه های درمان بیماری های پروستات

اولین قدم برای درمان، تشخیص درست است؛ این قانون درباره ی بیماری های پروستات نیز صادق است؛ پس از مراجعه به بهترین جراح پروستات در کرج، وی از طریق بررسی سوابق ارثی و خانوادگی، معاینه دیجیتال مقعدی، آزمایشات تشخیصی مانند آزمایش خون، ادرار، نمونه برداری از پروستات، سونوگرافی، آزمایش سنجش PSA، معاینه فیزیکی رکتال، معاینه بدنی و بررسی غدد لنفاوی در کشاله ی ران فرد مراجعه کننده، جهت تشخیص بیماری پروستات اقدام می کند. سپس با توجه به نوع بیماری راهکارهای درمانی خود را ارائه می دهد. برخی از رایج ترین روش های درمانی عبارتند از:

  • شیمی درمانی
  • انجماد بافت پروستات
  • تغییر و اصلاح سبک زندگی فرد
  • هورمون درمانی (کاهش سطح آندروژن بیضه، ارکیکتومی و …)
  • روش جراحی (برداشتن پروستات یا بخشی از آن با جراحی باز، جراحی روباتیک و یا لیزر)
  • دارو درمانی (آنتی بیوتیک ها، شل کننده عضلات پروستات یا کوچک کننده پروستات و …)
  • پرتو درمانی یا رادیوتراپی (براکی تراپی، پرتو درمانی تطبیقی، پرتو درمانی با شدت متغیر و …)

کلام آخر

با وجود تحقیقات متعدد صورت گرفته در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های پروستات، تا کنون راهی برای پیشگیری از این نوع بیماری ها شناخته نشده است؛ یگانه راه پیشگیری، مراجعه به موقع، به بهترین جراح پروستات در کرج با مشاهده اولین علائم هشدار دهنده است؛ دریافت مشاوره و معاینه در زمان مناسب، تشخیص صحیح و درمان نتیجه بخش را سبب می شود و می تواند از پیشرفت بیماری و مشکلات و عوارض بعدی آن جلوگیری کند. سایت جراحتو سعی بر آن داشته تا شما را با بهترین جراح پروستات در کرج آشنا کند؛ از شما سپاسگزاریم که تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید. در صورت داشتن سؤال و تمایل به دریافت مشاوره می توانید با شماره تلفن های مذکور تماس حاصل فرمایید.

4.5/5 - (13 امتیاز)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا