بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان در سال 1402❤️【لیست بهترین ها】

در این مقاله سعی نموده ایم تا لیستی از بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان را گردآوری نماییم تا در صورت روبرو شدن با انواع بیماری های مجاری ادراری بدون اتلاف وقت به یکی از این پزشکان ماهر مراجعه کنید و تحت درمان های لازم قرار بگیرید. یکی از مهم ترین اعضا بدن که وظیفه انتقال ادرار از بخش کلیه ها به خارج بدن را دارد و در متعادل سازی محیط داخلی بدن نقش اساسی ایفا می کند؛ مجاری ادراری است.
دستگاه ادراری و بخش های مختلف آن
سیستم ادراری از هفت عضو مجزا تشکیل شده است که بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان تاکید می نماید؛ هر کدام از این اعضا وظیفه خاص خود را در بدن ایفا می کنند. در این مقاله سعی نموده ایم توضیح مختصری راجع به این هفت عضو در اختیارتان قرار دهیم تا دیدگاه روشن تری راجع به سیستم ادراری و اندام های مرتبط با آن داشته باشید.
از جمله اعضای تشکیل دهنده سیستم ادراری عبارتند از:
- مجرای ادراری: وظیفه مجرای ادراری انتقال ادرار از داخل بدن به خارج بدن است. ادرار از بخش مثانه با دستور مغز و به کمک لوله مجرای ادراری خارج می شود و در نهایت دفع می شود.
- کلیه ها: کلیه ها بر روی جدار خلفی شکم و بیرون از حفره صفاق قرار دارند و وظایف بسیاری را بر عهده دارند که برخی از این وظایف شامل: تصفیه خون، متعادل سازی مایعات بدن، تنظیم فشار خون، دفع مواد زائد و همچنین حفظ نمودن سطوح الکترولیت و … می باشد.
- مثانه: در بخش تحتانی شکم؛ عضو مثلثی شکل و توخالی قرار دارد که مثانه نام دارد. ساختار مثانه به شکلی است که در صورت ذخیره سازی ادرار دیواره های آن شل و منبسط می شوند و در صورت تخلیه ادرار کاملاً منقبض می شوند تا ادرار از طریق مجرای ادراری خارج شود.
- اعصاب مثانه: وظیفه این عضو، هشدار دادن است، به این صورت که در زمان تخلیه مثانه، به فرد هشدارهای لازم را می دهد.
- حالب: نقش حالب انتقال ادرار از کلیه به مثانه است. کلیه یک لوله باریک به نام حالب دارد. ماهیچه های دیواره حالب با توجه به ساختاری که دارند ادرار را انتقال می دهند، در صورتی که این لوله ها و یا روند انتقال دچار مشکل شوند ممکن است برگشت ادرار یا بی حرکت ماندن آن صورت گیرد که تمام این عوامل منجر به عفونت کلیه می گردند.
- لگنچه کلیوی: ساختار قیفی شکلی دارند و ادرارهای منتقل شده را به حالب ها می ریزند.
- اسفنکتر: دو ماهیچه دایره ای شکل اسفنکتر همچون نواری لاستیکی در اطراف دهانه مثانه از نشت ادرار خودداری می کنند.

انتخاب بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان
اندام های دستگاه ادراری شامل: کلیه ها، لگنچه کلیوی، حالب، مثانه و مجرای ادراری است. با توجه به نقش مهم این اندام ها در بدن، در صورتی که دچار مشکل و یا اختلال شوند؛ ممکن است سایر اعضای بدن نیز دستخوش تغییراتی شوند و در نهایت منجر به ایجاد بیماری های متعددی گردند. بر همین اساس انتخاب بهترین دکتر مجاری ادراری بسیار حائز اهمیت است تا در زمان بروز چنین مشکلاتی سریعا نزد پزشک دلخواه مراجعه نموده و تحت بررسی و درمان های لازم قرار بگیرید.
با توجه به تخصص و مهارت های بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان می توان گفت که ایشان پیش از هر اقدامی ابتدا به نشانه ها و علائم بیماری ها توجه می کنند و سپس مراحل درمان را آغاز می نمایند. بهترین دکتر مجاری ادراری در ایران در رابطه با علائم بیماری موارد زیر را شرح می دهد تا در صورت بروز هر کدام از این علائم نزد متخصص مربوطه مراجعه کنید.
علائمی كه اکثر بیماری های مرتبط با مثانه دارند شامل: بد بو یا کدر بودن ادرار، تکرر ادرار، تغییر يافتن روند تخلیه كردن ادرار، احساس درد در شکم و احساس سوزش زمان ادرار كردن است.
علائم دیگری كه مشکلات مثانه دارند؛ عبارتند از: به راحتی تخلیه نشدن ادرار، قطع و وصل شدن جریان ادرار، شب ادراری، چندين مرتبه بیدار شدن از خواب شبانه جهت ادرار کردن، کم فشار بودن جریان ادرار، بی اختیار بودن كه ناشی از حجم بسيار زیاد ادرار است، داشتن حس پر بودن مداوم مثانه و همچنین خارج شدن مقدار کمی ادرار به صورت ناخواسته از این قبیل علائم می باشد.
بنابراین انتخاب بهترین دکتر مجاری ادراری بسیار حائز اهمیت است، زیرا در صورتی که پزشک معالج جزء بهترین ها باشد و تجارب و سابقه های لازم را دارا باشد، به راحتی می تواند مشکل اصلی را ریشه یابی کند و اقدام به درمان بیماری نماید. بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان پزشکی است که همواره دانش خود را به روز می نماید و مناسب ترین روش ها را در درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می دهد، از این رو با خیالی آسوده می توان خود را به ایشان سپرد.
انواع بیماری های مرتبط با مجاری ادراری
بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان خاطر نشان می کند که بیماری های مرتبط با مجاری ادراری شامل دو دسته کاملا مجزا از قبیل: بیماری های کلیوی دستگاه ادراری و بیماری های غیر کلیوی دستگاه ادراری می باشند. این بیماری ها پس از شناسایی هر کدام روش های درمانی منحصر به فرد خود را دارند و نیازمند درمان خاص خود هستند.
رایج ترین بیماری های کلیوی دستگاه ادراری عبارتند از:
- عفونت کلیه: درصد ابتلای خانم ها به عفونت های کلیوی بسیار بیشتر از آقایان می باشد، به این دلیل که مجرای ادراری در خانم ها کوتاه تر از آقایان است. ممکن است عفونت کلیه ناگهانی و یا مزمن باشد؛ در صورتی که عفونت کلیه به موقع درمان نشود؛ عواقب جبران ناپذیری را پدیدار می گردد.
- سرطان کلیه: سرطان کلیه انواع مختلفی دارد. در بزرگسالان سرطان سلول کلیوی رایج ترین نوع سرطان کلیه است و در کودکان خردسال سرطان کلیه با نام تومور ویلمز رخ می دهد. سرطان کلیه ابتدا از کلیه ها آغاز می شود.
- نارسایی کلیوی: این بیماری با نام مزمن کلیوی شهرت یافته است. این امکان وجود دارد که نارسایی کلیوی وضعیتی موقتی و یا حاد باشد. نارسایی کلیه باعث اختلال عملکرد کلیه ها در دفع و جداسازی سموم از خون می شود.
- سنگ کلیه: علت ایجاد سنگ کلیه غلظت بالای مواد شیمیایی موجود در ادرار و ایجاد توده های جامد مانند است. سنگ کلیه مشکلات بسیاری را ایجاد می کند که برخی از این عوامل شامل درد در ناحیه پشت و پهلوها و همچنین ایجاد خون در ادرار می باشد.
- نفروپاتی دیابتی: این بیماری عارضه ای جدی است که در پی دیابت نوع یک و دیابت نوع دو ایجاد می شود. در صورت آگاهی از وجود این بیماری در همان زمان ابتدایی، به راحتی می توان از پیشرفت آن جلوگیری نمود و یا احتمال بروز عوارض بعدی را کاهش داد.
شایع ترین بیماری های غیر کلیوی دستگاه ادراری عبارتند از:
- سرطان مثانه: جزء رایج ترین سرطان ها است و بیشتر مردان را درگیر می نماید.
- عفونت مثانه: معمولاً روش درمانی عفونت مثانه تجویز آنتی بیوتیک توسط بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان می باشد. عفونت مثانه بسیار دردناک و آزار دهنده است و در صورتی که به کلیه ها انتقال یابد، عواقب جبران ناپذیری را ایجاد می نماید.
- عفونت ادراری: عفونت ادراری یا UTI بیشتر دستگاه ادراری تحتانی همچون مثانه و مجاری ادراری را دچار مشکل می کند.
- انسداد مجاری ادراری: نحوه ابتلا به بیماری انسداد مجاری ادراری ممکن است ناگهانی و یا تدریجی باشد و همچنین این امکان وجود دارد که کل دستگاه ادراری را دچار اختلال نماید و یا این که بخشی از مجاری را مختل سازد.
- بی اختیاری ادراری: یکی از رایج ترین بیماری های دستگاه ادراری بی اختیاری ادراری است که در مردان و زنان شایع می باشد. علت بروز بی اختیاری ادراری در مردان بزرگ شدن پروستات است.

روش های درمانی مشکلات مجاری ادراری
روش های بسیار متنوعی برای درمان مشكلات مختلف مجاری ادراری وجود دارد که بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان متناسب با نوع مشکل بیمار، روش مناسب را انتخاب می کند. از جمله روش های درمانی به شرح زیر می باشد:
تجویز دارو: پس از معالجه و بررسی های لازم بهترین دکتر اورولوژی در ایران داروهای مرتبط با بیماری را تجویز می کند. نکته حائز اهمیت این است که ایشان پیش از تجویز دارو باید از تداخل نداشتن داروها با یکدیگر اطمینان حاصل نماید و توصیه های لازم راجع به مصرف داروها را بیمار دهد تا مشکلی در روند درمان ایجاد نشود.
تحریک الکتریکی: یکی از روش های تقویت عضلات کف لگن، تحریک الکتریکی است. متخصص مربوطه در این روش پالس الکتریکی خفیف را از طريق الکترودهای قرار داده شده در واژن یا رکتوم به آن ارسال می نماید.
تمرين مثانه: یکی از روش های درمانی طبیعی، انجام تمرين مثانه و تمرین کف لگن است که باعث درمان اختلالات مثانه می شود. این درمان غیر دارویی هیچگونه عارضه ای به همراه ندارد و برای برخی از خانم ها بسیار تاثير گذار است.
تمرینات کف لگن: این تمرینات منجر به تقویت كردن عضلات کنترل کننده ادرار می شود. نام دیگر تمرینات کف لگن؛ تمرينات كگل است، در طی این تمرینات شخص عضلات خود را منقبض می كند، نگه می دارد و در نهايت رها می كند و به این صورت شروع و متوقف کردن جریان ادرار به درستی انجام می شود.
کلام آخر
از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید، سایت جراحتو سعی بر این داشته تا شما را با بهترین دکتر مجاری ادراری در اصفهان آشنا کند و امیدواریم مطالب گفته شده برای شما سودمند واقع شده باشد. در صورت داشتن سوال و یا مشاوره با شماره های ذکر شده تماس حاصل فرمایید. لازم به ذکر است؛ در صورتی که ساکن شهر تهران هستید و از مشکلات مرتبط با مجاری ادراری رنج می برید، پیشنهاد می کنیم به مقاله ما با عنوان بهترین دکتر مجاری ادراری در تهران مراجعه نمایید و از لیست پزشکان و اطلاعات ارائه شده آن بهره مند شوید.